Vyhľadávanie


Kontakt

zaujimaviludia

E-mail: zaujimaviludia@gmail.com

Informácie pre návštevníkov

20.02.2013 11:52

Výstava 3 x 3 x 3

 

V dňoch 27.2.-31.3.2013 sa v priestoroch Galérie Z, Zichyho Paláca v Bratislave bude konať unikátna výstava fotografií, ktorá je výsledkom dvojročnej spolupráce troch profesionálnych fotografov s ocenením Master QEP*, z troch rôznych krajín Európy.

Projektu sa zúčastnilo približne 30 žien a takmer každá z nich pracovala s každým fotografom, zažívajúc tri rôzne prístupy, tri rôzne energie. Fotografované boli v ich prirodzenej kráse bez šiat a makeupu a s minimalistickými fotografickými technikami, čo umožnilo autorom častokrát načrieť do skutočnej hľbky ženskej duše.

V tieto dni prvýkrát od zahájenia projektu uvidia výsledky svojej tvorby hmatateľne vedľa seba aj samotní tvorcovia. Bude to odhaľovanie odlišností a podobností, ku ktorým mohlo a nemuselo prísť. Jedná sa o prvé vystavenie putovnej výstavy, ktorá aj podľa miest vzniku poputuje následne na výstavu do Belgicka a Dánska.

Pascal Baetens, Master QEP (Belgicko) 

Známy pre svoje mnohé knihy umeleckých aktov ako napríklad “The Fragile Touch” či “Allegro Sensibile”. Má rozsiahly vzdelávací program o aspektoch fotografie umeleckých aktov.

Jørgen Brandt, Master QEP (Dánsko)

Aktuálny prezident Federácie Európskych Profesionálnych Fotografov. Predseda predstavenstva štátneho Dánskeho národného múzea Fotografie, Museet for Fotokunst.

Martin Vrabko, Master QEP (Slovensko)

Držiteľ prestížneho ocenenia „The Leadership Award“. Prednáša na zahraničných fórach a kongresoch. Aktívny fotograf na poli komerčnej a portrétnej fotografie.

Fotografi, agentúra Artlines a MČ Staré mesto - Bratislava,
Vás srdečne pozývajú na vernisáž, otvorenie výstavy za účasti autorov.

Termín: Streda 27. Február 2013 o 18:00  
Miesto: Galéria Z, Zichyho Palác, Ventúrska 9, Bratislava
Výstava je predajná. 28. 2. 2013 - 31. 3. 2013 - denne od 13:00 do 18:00